KeuzePlus Hypotheek

Wanneer handig?
Je wilt verbouwen…
Je huis verbouwen, de kinderen laten studeren en dan gaat ook nog je auto stuk? Soms wil je  alles tegelijk. Dan kun je de overwaarde van je woning gebruiken. Met de KeuzePlus Hypotheek krijg je geld, dat altijd vrij besteedbaar is.

Aparte betaalpas
Het krediet wordt beschikbaar gesteld op een aparte rekening, zo houdt je duidelijk overzicht op je uitgaven. Bij de rekening hoort ook een aparte betaalpas waarmee je aankopen direct kunt laten afschrijven van je KeuzePlus Hypotheek.

Renteaftrek mogelijk
De hoogte van het krediet hangt onder andere af van de waarde van je huis, de resterende hypotheekschuld en je inkomen. Het bedrag zelf kun je opnemen en aflossen wanneer je maar wilt. En als je het gebruikt voor aanschaf, onderhoud of verbetering van je huis, dan kan de rente die je betaalt aftrekbaar van de belasting zijn. Verkoop je je woning, dan los je dit krediet af uit de opbrengst van de verkoop.

Voordelen KeuzePlus Hypotheek
•   vrij besteedbaar geld
•   rente mogelijk aftrekbaar voor aanschaf, onderhoud of verbetering van je woning

"Waarom een hypotheek bij de Rabobank?"
Omdat ze de meest partijdige hypotheekadviseurs hebben. De Rabobank kiest namelijk altijd partij voor haar klanten.

Wat is het?
Kenmerken Keuzeplus Hypotheek

Een overzicht van de belangrijkste kenmerken van de KeuzePlus Hypotheek.

Algemeen  

•   krediet waarbij je de overwaarde gebruikt voor bijvoorbeeld een verbouwing of voor grote uitgaven

Rente   

•   variabele rente

Fiscale renteaftrek   

•   maximaal 30 jaar hypotheekrenteaftrek

Aflossing  

•   je mag altijd aflossen

Wil je verbouwen of heb je grote uitgaven?
Maak gebruik van de overwaarde op je woning met de KeuzePlus Hypotheek. Hiermee krijg je geld in handen dat je vrij kunt besteden. Wij vertellen je er graag alles over.
Neem contact met mij op voor een afspraak met de Rabobank.

Wat kost het?
De kosten

Als je een huis koopt, heb je te maken met allerlei kosten zoals notariskosten, afsluitprovisie, verhuiskosten, taxaties. Deze kosten zijn eenmalig. Rente en aflossing zijn kosten die maandelijks terugkomen. Dat geldt ook voor de kosten van de Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering en eventuele Hypotheekbescherming.

Alleen rente
Met de KeuzePlus Hypotheek betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag. Als je het geld gebruikt voor aanschaf, onderhoud of verbetering van je huis, dan kan de rente die je betaalt aftrekbaar van de belasting zijn.

Geen aflossingsverplichting
Met de KeuzePlus Hypotheek heb je een krediet zonder periodieke aflossingsverplichting. Je betaalt het krediet dus af wanneer je maar wilt.
Wil je verbouwen of heb je grote uitgaven?

Maak gebruik van de overwaarde op je woning met de KeuzePlus Hypotheek. Hiermee krijgt je geld in handen dat je vrij kunt besteden. Wij vertellen je er graag alles over.

Neem contact met mij op voor een afspraak met de Rabobank.

Terug naar overzicht